.

fc-falcon">Monitorizimi i shtatzanisë.

Për këtë ju duhet vetëm të vendosni ditën e parë të menstruacioneve të fundit dhe kalkulatori do të llogarisë në mënyrë automatike ditën e mundshme të koncepsionit (ngjizjes), ditën e mundshme të lindjes dhe shumë data të tjera të rëndësishme të 9 mujorit të shtatzanisë. class=" fc-falcon">Java 6-të.

Shenjat e lindjes Kalendari kinez i percaktimit te gjinise se bebes Kalendarit kinez është një metodë e lashtë dhe ndoshta me e lezetshmja për të parashikuar gjininë e bebes tuaj.

Të ushqyerit e shëndetshëm.

Seksi ne shtatzani. Apr 7, 2020 · Kalendari kinez i shtatzënisë - çfarë është. Kalendari i shtatzënisë; Këshillmorja.

Feb 26, 2016 · Kalendari i shtatzanise.

. . .

LE TË MATEMI! Dhurata e javës 12 është në dorën tënde! ose më mirë të themi në mitrën tënde! Zhvillimi më i rëndësishëm këtë javë: reflekset. .

Java e 7 e shtatzanise.

Monitorizimi i shtatzanisë quhet ndryshe edhe ndjekje e shtatzanisë.

. Java e 4 e shtatzanise.

. Në javën e 28-të të shtatzënisë, foshnja i merr substancat mbrojtëse imunologjike nga gjaku i nënës përmes placentës.

Kjo formulë mund të parashikojë gjininë e fëmijës duke u bazuar në datëlindjen e nënës.
Shenjat e lindjes.
LE TË MATEMI! Dhurata e javës 12 është në dorën tënde! ose më mirë të themi në mitrën tënde! Zhvillimi më i rëndësishëm këtë javë: reflekset.

.

Apr 10, 2017 · Kalendari kinez, si të zbuloni gjininë e bebes pa ardhur ende në jetë.

Kalendari i shtatzënisë i përpiluar nga HiPP ju përcjell - në faqet vijuese, merrni të gjitha përvojat në lidhje me zhvillimin e foshnjës tuaj në bark. Zbuloni javë pas jave, çfarë ju pret gjatë shtatzënisë. .

Seksi ne shtatzani. . Faktori i dytë është mosha e nënës në kohën e ngjizjes. Acidi folik. Ai funksionon keshtu: ne krah te majte ndodhet mosha e gruas ne momentin e ngjizjes se femijes, dhe lart gjinia e femijes per cdo muaj qe i perket ngjizjes.

Seksi ne shtatzani.

Acidi folik. Në javën e 28-të të shtatzënisë, foshnja i merr substancat mbrojtëse imunologjike nga gjaku i nënës përmes placentës.

Seksi ne shtatzani.

Apr 10, 2017 · Kalendari kinez, si të zbuloni gjininë e bebes pa ardhur ende në jetë.

Java e 9 e shtatzanise.

.

Ushqim për dy? Të pihet mjaftueshëm; Shtimi në peshë; Përbërësit e rëndësishëm të ushqimit.